vedettiin myrskyisissä olosuhteissa mutta koska meillä oli pumppuongelmia tehtiin vain yhdellä veneellä ja melko lyhyellä matkalla sillä tosiaan - soutaminen oli työn ja tuskan takana.

Treenit oli myös eilen 14 viikkoa täyttäneen Kuitin ekat treenit. Kuitin kanssa harjoiteltiin veneessaoloa ja vaikka aallokkoa oli, niin eipä tuo ollut moksiskaan vaan päinvastoin rantauduttuamme Kuitti olisi väen väkisin halunnut kiivetä takaisin veneeseen mutta mitäpä ei pieni ahne lansunpentu yrittäisi tehdä herkkujen toivossa - olihan niitä ollut veneessä tarjolla. Sitten otettiin vielä pieni uinti ja namirasian nouto vedestä. Kuin vanha konkari pentu vei rasian rantaan treenikaverin avattavaksi. Kuitin kohdalla ei tosiaan tarvitse ainakaan tässä vaiheessa miettiä millä sen palkkaa :)  

Kuitti tulee kuitenkin lähinnä olemaan kuunteluoppilaana Tuplan treenatessa - ei siis ole tarkoitus rasittaa pentua vielä pitkään aikaan mutta ei varmaan ole haitaksi olla nuuskimassa uusia tuulia ja totuttelemassa veperannan tunnelmiin.