sujui viime viikonloppuna oikein sutjakkaissa ja leppoisissa merkeissä savonmaalla Kuopiossa. Tuplan kanssa ajoimme Rauhalahden leirintäalueelle, missä näyttelykin pidettiin,  jo perjantaina ja olimme mökissä yötä Eikun, Veskun, Jermun ja Justuksen kanssa - aamulla sai sitten nukkua vähän pidempään ja oli lyhyt matka näyttelyalueelle. Muutamia  muistinvaraisia tuloksia kasvattieni osalta  - Maxi JUN EH3, Justus AVO EH, Åke AVO EH, Örmy ERI3, Juju VAL ERI ja nartuissa Emma ERI3 SA, Tupla VAL ERI.

Tupla arvostelu: 3,5 v. Erinomaiset liikkeet, riittävä raajaluusto, riittävät mutta tasapainoiset kulmaukset. Hyvä ylälinja ja riittävän täyteläinen eturinta. Hyvä kallo, kaunis kuono-osa, hyvät silmät.

Jermu esitti jälkeläisluokan missä mukana Zumba Haapaniemen kennelistä sekä Örmy, Juju ja Åke. Jermun jälkeläisluokka oli toinen ja sai KP:n.

Kahdeksan kenneliä esitti kasvattajaluokan ja niistä Kennel Hyväntahdon sijoittui KP kanssa neljänneksi arvostelulla: Ryhmä oikeantyyppisiä, mittasuhteiltaan hyviä koiria, 3 eri pentuetta. Hyvät kulmaukset, vahvat päät, tasapainoiset liikkeet.

Omia otoksia ei tullut muita kuin tämä Maxista otettu kuva. Toivottavasti niitä kuvia alkaa kohta tulla "taas" ovista ja ikkunoista kuten myös niitä Savonlinnan kuviakin - vink, vink ;)

erk_maxi2-normal.jpg

erk_maxi-normal.jpg

Erkkarinjälkeisenä päivänä Jermu ja Justus tekiväät vielä 3. tulokset Kuopiossa pidetyssä vepekisassa vaikka taisi jo väsy painaa niin koiria kuin ohjaajiakin.

Tähän väliin vielä kuvat yhdestä Tuplan vepeilevästä jälkeläisestä Lempistä. Ehkä ensi kesänä jo kisaamassa...

received_m_mid_1407177652075_ab6353b3001IMG-20140828-WA0015-normal.jpg

IMG-20140828-WA0006-normal.jpgIMG-20140813-WA0004-normal.jpg