Kaksi tuntia jonotin lippupalveluun AC/DC lippuja mutta niin vain kävi, etten päässyt läpi ajoissa...kaikki liput meni reilussa tunnissa vaan se nyppii kun nyt ne onnelliset, jotka saivat lippunsa kauppaavat niitä jossain huutonetissä kovaan hintaan...prkl.

Ulla-neiti oli illalla yksin ulkosalla jonkin aikaa ja kun menin häntä huutelemaan niin ei näkynyt eikä kuulunut. Kaikenlaisia ajautuksia ehtii käydä mielessä...hukkuminen, varkaus ym ja kelasin kuinka Leilalle selittäisin, että pentu on hävinnyt päivää ennen uuteen kotiin lähtöä. Otin sitten isot ulos ja hetihän ne löysivät pikkuisen, joka oli kait elämänsä ensimmäisen itsesaalistamansa päästäisen kimpussa eikä siksi ollut lotkauttanut korviaan minun huudoille. Hyvin lutsutettu päästäinen oli Ullalle sellainen aarre, että eipä meinannut sitä pois antaa olleskaan...virtaa löytyy siis tarvittaessa vaikka muuten on itse rauhallisuus. Elsan ja Maxin pennut ovat kaikki hieman hitailla pattereilla liikkuvia mutta kun ovat melkein kaikki lapsiperheissä niin pelkää plussaa kuulemma:)

Syö säästäen savea sanoi sammakko...ja siksipä aloittelen joulusiivousta verkkaisesti. Makuuhuoneet olen nyt siivonnut ja huomenna jatketaan. Samalla tämä on pentujen ulossiivous...kaikki sanomalehdet ulos ja pissimatot vaihtoon...Ulla on lähes sisäsiisti mutta jos se pissi tulee niin se yleensä tulee tuvan puolella oleville sanomalehdille. Eteisessäkin on sanomalehdet mutta ne eivät neidille kelpaa:)