alkanut kaiken muun kiireen ohessa. Ensi viikonloppun meillä serkkutapaaminen ja aittoja pitäisi alkaa siivoamaan, jotta saa porukalle yösijoja.

Ellu lähti eilen. Oli kiva katsoa kuinka onnellinen Ellu oli nähdessään perheensä vaikka onkin täällä viihtynyt hyvin. Kiitokset Valkosen perheelle loistavasta yhteistyöstä sijoituskauden aikana.

Ht:n Unelmoiva Unto Nokialla eilen EH1, NUO1 Hienoa!!

Ja sitten ei niin hyviä uutisia...eilen kun päästin laumani aamupissalle ne tapansa mukaan rynnisti sinne koko lauman voimalla. Metsään mennessä on jyrkkä kapea äkkimutka enkä minä, joka perässä tulin, ehtinyt näkemään mitä tapahtui kun kuului vaan kamala tuskan huuto. Ryntäsin katsomaan ja Paavohan se siellä piti takajalkaansa ylhäällä ja huusi suoraa huutoa. Aikamme siinä levähdettyä Paavo kyllä lähti kävelemään ja pystyi hieman varaamaan jalkaansa.

Kovin on jalka kipeä mutta sitli pitää olla menossa koko ajan kun ei periksikään voi antaa. Lääkärireissu siis edessa. Kaiken lisäksi samassa jalassa oleva pieni patti on kaksinkertaistunut.  T o i v o t  t a v a s t i kyseessä on "vain" venähdys. Ristisiteet olivat kunnossa silloin kun viimeeksi lekurissa Paavon kanssa käytiin.