rauhoittua. Alkuaikojen levottomuus ja hösellys on jäänyt pois. Varmaan myös ottanut mallia vanhemmiltaan siinä, että sisälla voi maata ihan rauhassa eikä tarvitse kulkea minun perässä koko ajan. Alkaa siis kotiutua mikä on toisaalta hyvä ja toisaalta surullista, koska minun on kuitenkin etsittävä hänelle uusi koti...itse olen sen päätöksen tehnyt, että kolmessa koirassa on minulle riittävästi työtä. Hyvät kodit...ottakaapa yhtetyttä jos olette vailla valkoista karvapalloa:)

Pissihomma alkaa myös sujua. Sille tuntuisi olevan luontaisempaa, että kun yö ollaan oltu makuuhuoneessa pissimättä niin mennään eteiseen tai tuvan puolelle pissimään. Se on aina hyvin hämmästynyt kun ohjaan sen heti herättyämme ulos. Pentu on vilpittömän onnellinen siitä kun kehun sitä ulospissimisestä...

Tänään meille on tulossa tulevia lansunomistajia tutustumaan rotuun ja varmaan ensi viikolla tuolta Imatran suunnalta...tervetuloa vain! Eiköhän nuo loisjutut ole jo takanpäin! Ihan vain varmuuden vuoksi kannattaa toistaiseksi tulla ilman koiria:)