pakottaa istumaan sisällä. Kesä on ollut jälleen kerran huikea ilmojen puolesta varsinkin kun on ollut noita kakararoita. Vaikka pennut sisällä asuvatkin, niin se sisällä oleminen käytännössä on tarkoittanut yöunia. Mutta vettäkin tarvitaan ja hyvä, että sitä viime viikolla tuli muutamana päivänä ihan reippaasti niin kaivo sai täydennystä. Joskus opiskeluaikoina olin hautausmaalla töissä ja muistui mieleen yksi kesä, jolloin satoi, satoi ja satoi jos ei nyt ihan joka päivä, niin ainakin melkein ja se oli aika kurjaa.

Loppukesästä/alkusyksystä on kiva kun aamupalalle voi hakea rahkan sekaan pihalta marjat ja kun alkaa nälättää kipaisee takametsään ja hakee kanttarellit pannulle paistumaan sipulin ja pekonin joukkoon. Nam!

Åsa on edelleen hoidossa ja lähtee perjantaina. Mustafa, joksi mustapäistä poikaa kutsun, lähtee maanantaina Turkkuseen. Åke ja Örmy ovat vielä vailla omaa kotia. Triplasta on tullut varsin paljon kyselyitä mutta ei ihan sellaista mitä haen. Hyvän kodin etsiminen on mielestäni yksi kasvattajan tärkeimmistä vastuualueista eikä siinä saa koskaan olla liian hätäinen! Mutta minulla on ollut onnea niin kuin jo tuolla aikaisemmin mainitsin. Kiitokset vain kaikille ihanille kodeille ottaessanne huostaanne pikkuriiviöni:)

Pikku hiljaa alkaa katse siirtyä eteenpäin kohti syksyä ja talvea. Puupinot odottavat siirtämistä ulkoa liitereihin. Pakkaseen pitäisi vielä ehtiä saamaan mustikoita ja sieniä talven varalle. Ikkunoista laitetaan ötökkäverhot odottamaan seuraavaa kevättä ja kesävaatteet siirretään syrjään lämpimimpien tieltä. Messarin näyttelyykin olisi tarkoitus lähteä ja sitä varten on varattu hyvissä ajoin hotellihuone pääkaupunkiseudulta ja koirahoitajan kalenterissä on varaus yhdelle yölle. Viime vuonna joutui ajamaan edestakaisin molempina päivinä ja se on hiukan turhauttavaa ja aikaa vievää puhumattakaan kalleudesta kun tuo autoni on varsinainen hörppäääjä ja niin kuin monesti, viime vuonnakin sattui toiselle päivälle melkoinen lumimyräkkä.

Aivan liian lyhyt sadekuuro - pitänee lähteä jatkamaan ulkohommia...