Elsan pennut ovat nyt maailmalla yhtä lukuunottamatta. Onneksi on Kirpun pentuja kavereina ja tänään veinkin jo toisen pentulaatikon pois ja Kirpun pennut siirtyivät makuuhuoneeseen. Helpottaa hieman siivousta ja pennuillakin on turvallisempaa. Siirtyminen sujui hyvin...taitaa olla sama tuttu pissihaju molemmissa pentulaatikoissa:)

Kirppu, joka ei ole suostunut imettämään Elsan pentuja, heltyi tänään imettämään myös tätä ainokaista...liekö vaistonnut, että toinen jäi yksin. Kuvasta voi ehkä päätellä mikä pentu on Elsan:)

Picture 695.jpg

Kirpun haava on parantunut hyvin ja huomenna onneksi päättyy antibioottikuuri...tosi ikävä aina työntää tabletit toisen kurkkuun  kun ei muuten suostu ottamaaan, ei edes ruoan seassa.

Pipun ja Ronin pennun Santran näin kun hakivat hänelle Elsan pennun kaveriksi. Olipa neito kasvanut kovasti siitä kun viimeeksi näin:)  Oikein ihana tyttö luonteeltaan ja hyvin on kasvanut ja kehittynyt. Kiva myös nähdä Tiinaa ja Karoliinaa:)

Ellu, alias Justiina, oli mätsärissä tänään ollut pentujen kolmas 24 koiran joukosta. Saas nähdä miten sitten Jyväskylässä menee kun menee ihan oikeaan näyttelyyn. Hyvin on Ellun sijoitusperhe valmentanut koiran tuleviin näyttelyihin, kiitos siitä!

Messarin näyttelyn halvempi ilmoittautuminen päättyy huomenna. Meillähän on siellä viimevuotisen kasvattajaluokan voitto puolustettavana:) Messariin ilmoitin Ellun(pentuluokka)  lisäksi Hempukan junnuihin. Kasvateistani on ainakin Tellu ja Jermu tulossa sinne. Kasvattajalle, joka ei välttämättä näe koria niitten lähdettyä pentuna uusiin koteihinsa, on tosi kiva nähdä kasvatustyönsä tulos ja niitten perheet vaikkapa näyttelyissä, jollei muuten. Minusta on myös tärkeää nähdä miten mikäkin yhdistelmä on onnistunut tuomareitten mielestä. Myönnän, että vaikka en ole erityisen kilpailuhenkinen, niin omien kasvattien menestys näyttelyissä tuntuu aika kivalta mutta sanottakoon, ettei se vähennä yhtään sitä tunnettä mikä tulee siitä jos joku kasvatti onnistuu jossain muussa harrastuksessa esim. Laurin jälki ja Jermun vepeily:) Näyttelypisteitten keräämiseen ja niistä kilpailemiseen en kuitenkaan lähde...se on liian kallista minun kukkarolle...esimerkkinä Messarin 48 - 70 egen maksu/koira + matkat täältä susirajan takaa.