Tellun ulkoiset merkit tiineydestä ja tulevasta synnytyksestä ovat aivan selvät  m u t t a sitä en osaa sanoa, että onko vauvoja tulossa Nolostunut

En siis ole pystynyt tunnustelemalla löytämään selkeästi pentua tai pentuja. Lämpö on ollut alimmillaan 38.3. Sunnuntaina tulee 9 viikkoa viimeisestä astumisestä joten ei vielä välttämättä ole edes aika. Ensi viikon alkuun ainakin odotellaan rauhassa ja sitten aletaan miettiä josko sinne röngeniin kuitenkin vaikka sitten rauhoittaen.

Ihania prätkäilyilmoja on pidellyt. Tänään pääsin kokeilemaan Moto Guzzin California 1100 kuutioista. On se vaan hemmetin iso ja painava ja vaihteisto on aivan erilainen mihin olen - voiko muutaman viikon ajosta sanoa - tottunut. Cool  Kun "normaalissa" pyörässä vaihteet vaihdetaan jalkaterällä niin Californiassa jalkaterällä ainoastaan pienennetään vaihde ja kantapäällä suurennetaan.

Tänään varasin matkan Hampuriin. Lähden hakemaan sieltä pienen pientä lansunpoikasta mutta koska en hae itselleni niin siitä ei sitten sen enempää vielä.